Den stolta prinsessan

Den stolta prinsessan

Beskrivning av boken

Efter att ha levt i Paris tillsammans med sin mor, drottningen av Dabrozka, hämtas Ilona tillbaka till sitt eget land. Hennes far kungen, en grym och obalanserad regent, har retat upp folket tills landet nästan delats i två delar. På begäran av premiärministern går hon med på att försöka ena nationen genom att gifta sig med ledaren för motståndspartiet, prins Akadár Sáros, en man hon aldrig sett. Det kunde inte ha börjat sämre ...

Cartlands böcker äger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. Kärleken är häftig mellan de passionerade hjältarna och vackra hjältinnorna, men gång på gång går de igenom prövningar. Men äkta kärlek är alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.

Barbara Cartland (1901-2000) är den mest produktiva författaren i det tjugonde århundradet. Vi har över 650 böcker från Cartlands romantiska hand. Hennes böcker är översatta till 38 språk, och med över en miljard sålda exemplar kan det inte längre finnas någon tvekan om att Barbara Cartland är en av världens största romantiker.

LjudbokE-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av Den stolta prinsessan