Den stora smällen- Herman Wenlin

7h 40min
218 Sidor
Den stora boksviten
bookCoverFor

Beskrivning

Undergången är nära. Eller så får den gamle avdankade TV-skådisen Johannes bli tvungen att, gud förbjude, ta ett riktigt jobb för att streta emot den annalkande katastrofen. Är detta vändningen som till slut får hans liv att komma på rätt köl – eller kommer härdsmälta och förödelse följa i hans spår?
Och kommer nyfunne vännen Envar Andersson äntligen att slippa göra förrådsinbrott efter fyndet han gjort i en gammal skokartong i en källare på Östermalm? Varför är TV24-morgonankaret Fluffo så intresserad av att gå på boksläpp? Hur ska det gå med den galne performance-konstnären Johnny Dinkel som härjar runt i Stockholm och är det verkligen upphöjd konst att göra nummer två på golvet i Blå hallen? Måste dramatikern Katarina åter igen ta till olagliga substanser för att få sin nya pjäs färdig i tid? Och hur länge kan man egentligen ha en kulturrecensent instängd i en bur?

Att läsa ”Den stora smällen” är som att sugas in i en centrifug fylld av galenskaper och förunderliga människoöden. Boken är en nutidsskildring med udd, och skriven under pseudonymen Herman Wenlin av en författare som tidigare släppt en handfull böcker.

Författare:
Uppläsare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Del:

1

Tid ljudbok:
7h 40min
Sidor e-bok:
218
Språk:
Svenska
Utgiven:
2022-11-22
Förlag ljudbok:
Lind & Co
ISBN ljudbok:
9789180199414
Förlag e-bok:
Lind & Co
ISBN e-bok:
9789180199421