Den store konstnären

- Emmy Abrahamson, Hanna Jedvik

Betyg 3.7
7h 39min
bookCoverFor

Beskrivning

"Jag ser redan fram emot nästa äventyr med denna egensinniga superhjälteduo som slår på bandspelaren snabbare än sin egen skugga." Göteborgs-Posten

Radiojournalisterna Ann Ek och Esti Przybyszewski får äntligen sin stora chans, de ska göra ett reportage om konstnären Niki Falc, som har begått självmord i sitt hem på Österlen. Ann och Esti skulle kunna bli ett riktigt dream team, om de bara kunde samarbeta… Hur ska det gå för reportaget och den bullälskande Ann och den organiserade Esti när dessutom Falcs släktingar inte vill bli intervjuade?

"Den store konstnären" är en varm, humoristisk och fartfylld spänningsroman med två oväntade hjältar att ta till sitt hjärta.

Format:

Ljudbok

Tid ljudbok:

7h 39min

Språk:

Svenska

Utgiven:

2023-02-01

Förlag ljudbok:

Albert Bonniers förlag

ISBN ljudbok:

9789100802264

Vad andra tycker

Recensioner av Den store konstnären - Ljudbok

En rolig och spännande historia. Uppläsningen på skånska, respektive göteborgska gjorde historien målande och extra levande. att lyssna till. Rekommenderar.

Anna

Puss ärååå

Andrea

Det var en bra bok med annorlunda berätta stil. Med röst skådespelare som hade varsin tydlig dialekt

Magda

Var på väg att ge upp boken efter någon timme men med lite tålamod så vände historien och blev engagerande, spännande och kul! Störde mig inledningsvis på den jobbiga och kaosiga Ann och uppläsningen av hennes delar men hon växer på sikt och till slut förstår man mer och mer personen bakom kaoset. Tycker mycket om uppläsaren bakom Esti. Hon borde läsa in fler böcker!

Hedvig