Den stumma flickan

- Michael Hjorth, Hans Rosenfeldt

Betyg 4.3
15h 43min
429 Sidor
Sebastian Bergman
bookCoverFor

Beskrivning

En familj hittas mördad i sitt hem och Sebastian Bergman och Riksmord kallas in. Det är en komplicerad mordutredning och trycket ökar då den ende misstänkte hittas mördad, skjuten med samma vapen som familjen.

Det finns ett vittne till mordet på familjen. Den tioåriga Nicole har varit på besök hos sina kusiner, och hennes fotspår försvinner in i den stora skogen bakom huset. Nu gäller det att hitta henne innan mördaren får reda på hennes existens.

Nicole återfinns men är så traumatiserad att hon inte längre pratar. Det enda hon gör är att rita. Teckningarna talar sitt tydliga språk. Hon har sett mördaren.

För Sebastian blir den stumma Nicole en stor utmaning. Hon påminner om hans egen dotter som han förlorade i tsunamin, och han blir besatt av att försöka läka hennes inre. Samtidigt har mördaren fått vittring på var hon befinner sig.

I Den stumma flickan, den fjärde boken om Sebastian Bergman, visar HjorthRosenfeldt återigen sin fantastiska förmåga att skapa intriger med både psykologiskt djup och hög spänning.

Uppläsare:

Format:

Ljudbok, E-bok

Del:

4

Tid ljudbok:

15h 43min

Sidor e-bok:

429

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2016-06-15

Förlag ljudbok:

Norstedts

ISBN ljudbok:

9789113050881

Förlag e-bok:

Norstedts

ISBN e-bok:

9789113057866

Vad andra tycker

Recensioner av Den stumma flickan - Ljudbok, E-bok

Så bra!

Johanna

Mycket bra!

Margareta

Helt okej

Niklas

Jättebra bok och suveränt bra uppläsare 😃👏🏻

Madeleine