Den trolovade

Den trolovade

Beskrivning av boken

Ny bok av författaren till succéserien The Selection

»En romantisk och genuint härlig bok.« Betyg: 4,5 av 5 - Emmas bokhylla

När Kung Jameson tillkännager sin kärlek för Lady Hollis Brite blir hon både chockad och upprymd. Hon har trots allt vuxit upp på Keresken Castle, och till­sammans med adelns andra döttrar tävlat om kungens uppmärksamhet. Att fånga hans hjärta är en dröm som nu gått i uppfyllelse.
Men Hollis inser snart att det hon trott sig vilja mest av allt - att bli förälskad i en kung och krönt till drottning - kanske ändå inte är det lyckliga slut hon önskar sig. Och när hon träffar en utomstående man, med en mystisk förmåga att se rakt in i hennes hjärta, förstår hon att den framtid hon innerst inne vill ha är något hon aldrig kunnat föreställa sig...

Kiera Cass [f. 1981] är en amerikansk författare bosatt i Christiansborg, Virginia. Hon slog igenom med serien The Selection som gick rakt in på förstaplatsen på New York Times bestseller-lista, har jämförts med Hungerspelen och sålt 11 miljoner exemplar världen över. En filmversion av den första delen i serien produceras av Netflix. Den trolovade är första boken av två i Kiera Cass nya berättelse om en glimrande kunglig romans.

Författare.Kiera Cass

E-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av Den trolovade