Den tunna röda linjen- Lotta Lundh

Betyg 4
10h 34min
336 Sidor
Cold case Karlstad
bookCoverFor

Beskrivning

Efter att den nytillsatta cold case-gruppen inom Karlstadspolisen rönt sin första stora framgång, väntar nu nya utmaningar. Drygt tjugo år tidigare knivmördades en ung kvinnlig lärare på en skolgård. Brottet är fortfarande inte uppklarat och har satt djupa sår hos de närstående och gnager i ansvariga polisers medvetande. Hoppet står därför till att det udda men numera sammansvetsade gänget i polishusets källare – Jon, Simon, Ofelia, Peo och Amanda – ska kunna finna något i den gamla utredningen som kan föra dem närmare en lösning. Någonstans där ute finns en mördare som trodde sig ha kommit undan – och de som petar i ormboet anar inte vilken livsfara de nu utsätter sig själva för.
”Den tunna röda linjen” är en nervkittlande bladvändare om brott ur det förflutna som förvandlas till en intensiv mördarjakt i nutid, med fem poliser som alla har personligheter och privatliv som påverkar dem i deras farofyllda vardag.
Lotta Lundh har förutom den populära ”Blicken inifrån mörkret”, första delen i serien, även skrivit böckerna om kriminalkommissarie Erik Ljung i Sunne.

Författare:
Uppläsare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Del:

2

Tid ljudbok:
10h 34min
Sidor e-bok:
336
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2022-03-01
Förlag ljudbok:
Lind & Co
ISBN ljudbok:
9789179951061
Förlag e-bok:
Lind & Co
ISBN e-bok:
9789180196123

© Lind & Co (Ljudbok)

© Lind & Co (E-bok)