Det andra inte ser- Christoffer Holst

Betyg 3.7
122 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Tove har just hoppat av gymnasiet. Tillsammans med sin syster Vivi och deras mamma Marie flyttar hon från Stockholm till ett tyst, litet samhälle nära Siljan i Dalarna. Till ett knarrigt, gammalt hus. Med sig har de mormor Tekla, som efter en allvarlig olycka knappt kan gå eller prata, och som är vanställd, nästan till oigenkännlighet.

I byn lär de känna det entusiastiska konditoribiträdet Edvin och Tove får upp ögonen för grannkillen Chang. Men vad som ska bli en nystart i huset börjar snart likna någonting annat. Ute är det mörkt och stormigt och Marie kan inte undgå att känna sig betraktad när hon står i köket och provlagar maträtter till den tidskrift hon arbetar för; Tove blir gång på gång vittne till oförklarliga skeenden i badrummet. Edvin nämner att huset bär på en historia som Tove börjar undersöka. Men det visar sig snart att saker och ting inte alltid är vad de ser ut att vara.

Det andra inte ser är en nervkittlande spökhistoria om galenskap och mörka hemligheter i det förflutna, men också en varm berättelse om familj, vänskap och förälskelse. Christoffer Holst har tidigare skrivit flera feelgood-romaner för vuxna. 2017 debuterade han som ungdomsförfattare med Väntar tills natten kommer.
Författare:
Format:
E-bok
Sidor e-bok:
122
Språk:
Svenska
Utgiven:
2019-03-22
Förlag e-bok:
Rabén & Sjögren
ISBN e-bok:
9789129714678

© Rabén & Sjögren (E-bok)

0