Det är komplicerat / Vad nu kärlek är

Det är komplicerat / Vad nu kärlek är

Beskrivning av boken

Det är komplicerat
Chastity Stevens är gravid ... men det är komplicerat. Hon har genomgått en provrörsbefruktning för att föda sin döende mans barn, men hon vet inte att det är hans brors sperma som använts.



Miljonären Gabe Masters har egentligen aldrig tyckt särskilt bra om sin brors vackra fru. Det är i alla fall vad han intalar sig. När Chastity berättar att hon bär sin döde makes barn vet Gabe att det är hans barn. Han är beredd att gör allt som krävs för att till fullo ta på sig faderskapet för barnet hon bär – deras barn! Men vad kommer Chastity att säga?





Vad nu kärlek är
En chockartad familjeskandal vänder uppochner på arvtagerskan Lily Kincaids hela värld. Inte nog med det – hur ska hon kunna undvika att tala om vem som är pappa till hennes ofödda barn? Den charmige, snygge vd:n Daniel Addison, vars familj är fiende till hennes ...



Daniel vet allt om styrelserum och sovrum – men ingenting om bebisar. Att ge upp sin bekväma tillvaro som eftertraktad singel och bli en hängiven make och pappa blir hans hittills största utmaning. Men det måste gå!

E-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av Det är komplicerat / Vad nu kärlek är