Det blinda spelet

- Mark Johnson

Betyg 3.7
9h 31min
262 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Jonatan Stark sitter med som expert vid en hemlig statlig affärskonferens. Mitt under konferensen kontaktas han av en främling som dödshotar en nära vän. Budskapet är att Jonatan måste se till att konferensen ger önskat resultat - annars dör hans vän. Han inser att krafter han tidigare utmanat har vaknat till liv igen.

När reportern Betty Lind intresserar sig för en excentrisk IT-entreprenör som bekostat ett flyktingfartyg på väg till Sverige blir hon kontaktad av Säpochefen. På skeppet tycks det finnas en passagerare som kan vara av högsta betydelse för fredsförhandlingar i Mellanöstern. I takt med att hennes egen och tidningens trovärdighet står alltmer på spel måste Betty ta allt större risker.

För varje timme som går avtäcker Jonatan och Betty mer av dunkla allianser som tycks sträcka sig långt utanför landets gränser. Alla spår leder till den mystiska passageraren på fartyget. Insatserna är höga: stora affärsintressen står på spel - kanske också rikets säkerhet ...

Det blinda spelet är Mark Johnsons uppföljare till Den enkla sanningen, som introducerade den idealistiske Jonatan Stark, som ofrivilligt dras in i gråzonen av svenska statens internationella affärer, och Betty Lind, hans klarsynta kumpan som inte skyr några medel för att avslöja sanningen.
Författare:
Format:
E-bok, Ljudbok
Tid ljudbok:
9h 31min
Sidor e-bok:
262
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2019-10-16
Förlag ljudbok:
Norstedts
ISBN ljudbok:
9789113097169
Förlag e-bok:
Norstedts
ISBN e-bok:
9789113089812

© Norstedts (Ljudbok)

© Norstedts (E-bok)