Det brustna hjärtats desperado

Det brustna hjärtats desperado

Beskrivning av boken

Victor är en helt vanlig kille i trettiofemårsåldern. Han tycks ha allt i livet: ett jobb som socialsekreterare som han trivs bra med, ett tryggt och långvarigt förhållande med flickvännen Bente och en fin lägenhet. Men så en dag inträffar det oväntade: som en blixt från klar himmel vill Bente plötsligt separera. Victor fattar ingenting, de har ju det bra tillsammans och har till och med planerat att gifta sig. I brist på vänner och av ren desperation börjar Victor umgås med sin mycket yngre bror, Simon, och snart vänds hans händelselösa vardagsliv till ett fullständigt kaos.

”Det brustna hjärtats desperado” är en skruvad och originell berättelse om livets nyckfullhet och oförutsägbara vändningar.

Det två författarna, Peter Jonsson och Peter Gabrielsson, föddes i början av sjuttiotalet i Umeå och träffades för första gången när de var i tioårsåldern. De har varit Umeå trogna under hela sina liv och har sedan tonåren ägnat sig åt kortfilmer, musikvideor, filmmanus och noveller. Idag kombinerar de sitt skrivande med arbete som socialsekreterare.

LjudbokE-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av Det brustna hjärtats desperado