Det du inte såg

- Markus Lutteman, Patrik Sjöberg

Betyg 4.2
13h 47min
bookCoverFor

Beskrivning

Patrik Sjöberg är en av Sveriges mest kända och framgångsrika idrottsmän genom tiderna. Men bakom den hårda fasaden vilar ett mörker. Först nu är Patrik redo att dela med sig.

1987 hoppade höjdhopparen Patrik Sjöberg 2,42 på DN-galan i Stockholm. Detta gjorde honom till innehavare av världsrekordet i höjdhopp. Fortfarande är Sjöberg världens näst bäste höjdhoppare genom tiderna, endast slagen av Javier Sotomayor.

Men vem är egentligen Patrik Sjöberg? Många av oss minns en överlägsen idrottsman, kaxigt rökande en cigarett mellan hoppen. En man vi, då och nu, känner som bufflig, frispråkig och rakt på sak. En idrottsvärldens rockstjärna. Men hur kom han dit?

I denna nya memoar berättar Patrik Sjöberg för första gången sin historia, ärligt, rakt och öppenhjärtigt. Och det visar sig att den innehåller mer än vad någon av oss kunnat ana.

Uppläsare:

Format:

Ljudbok

Tid ljudbok:

13h 47min

Språk:

Svenska

Utgiven:

2016-06-14

Förlag ljudbok:

Norstedts

ISBN ljudbok:

9789113039039

© Norstedts (Ljudbok)

Vad andra tycker

Recensioner av Det du inte såg - Ljudbok

Bra uppläsare och bra bok

Roger

IBra Bra 10 av 10

Dagny

Så bra, ett sånt liv. Missa inte denna

Peter

En fantastiskt bra bok, fängslande och lättlyssnad. Visste inte så mycket om Patrik mer är de som är helt ointresserad av sport innan. Dock vet jag ej vad jag tycker om Patrik efter denna bok,,,,,. Men helt klart en mycket bra bok.

Lilian