Det elfte manuset- Anne Holt

Betyg 4.1
15h 22min
386 Sidor
Hanne Wilhelmsen
bookCoverFor

Beskrivning

En pandemi har tagit över världen. Hanne Wilhelmsen, en legend inom polisen, är sedan länge pensionerad. Hon har levt isolerad i åratal. När Norge nu stängs ner vågar hon sig äntligen ut i den folktomma staden igen. Men bara efter mörkrets inbrott.

Polisassistent Henrik Holme arbetar med ett mord som ingen annan bryr sig om en kvinna har hittats naken i bagageutrymmet till en bil. Kroppen är oskadad men ansiktet sönderslaget. Hon är inte anmäld saknad, ingen vet vem hon är. Holme vänder sig till sin gamla mentor Hanne Wilhelmsen för hjälp.

Och samtidigt har ett mycket värdefullt manuskript försvunnit spårlöst på ett av Norges största förlag. Ansvarig för att jaga rätt på det blir en ung, nyanställd kvinnlig redaktör. Hon får dessutom uppdraget att samarbeta med en motvillig Hanne Wilhelmsen.

Det elfte manuset, som fick ett storartat mottagande vid utgivningen i hemlandet Norge, är en historia om familjehemligheter, svek och olika identiteter, om författare och bokbransch och om hur litteratur kan vara bokstavligen livsfarlig.

Anne Holt är författare och jurist och har utgivit 26 böcker. Det elfte manuset är den elfte boken om Hanne Wilhelmsen
Författare:
Uppläsare:
Format:
E-bok, Ljudbok
Del:

11

Tid ljudbok:
15h 22min
Sidor e-bok:
386
Språk:
Svenska
Utgiven:
2022-06-22
Förlag ljudbok:
Piratförlaget
ISBN ljudbok:
9789164235107
Förlag e-bok:
Piratförlaget
ISBN e-bok:
9789164244246

© Piratförlaget (Ljudbok)

© Piratförlaget (E-bok)