Det enda jag vet- Hanna Christenson

Betyg 3.9
3h 36min
121 Sidor
I alla sina dagar
bookCoverFor

Beskrivning

Så länge hon levt har Jasmine vetat en sak med säkerhet: hennes mormor Eivor vill inte ha något med hennes familj att göra. Nu väntas Jasmine plötsligt släppa allt och åka hela vägen från Göteborg till Vinterdal för att finnas där för kvinnan som brutit kontakten med sin egen dotter - bara för att hennes val av partner inte var fint nog. Hur ska hon stå ut i två hela veckor?

På plats i mormoderns lägenhet blir stämningen precis så stel som Jasmine befarat. Varför är Eivor så bitter? Samtidigt som Jasmine gör sitt bästa för att få den äldre damen att mjukna, finns det någon annan som gör allt större anspråk på hennes tid. Vincent, killen hon träffade på tåget, är både charmig och omtänksam. Vinterdal kanske inte är så dumt ändå?

"Det enda jag vet" är den andra delen i Hanna Christensons feelgood-serie "I alla sina dagar". Serien är inspirerad av klassiska berättelser, som här får möta dagens ljus i nya tappningar.

Hanna Christenson är en svensk författare och översättare från Stockholmsområdet. Hennes mål är att skriva böcker som får läsaren att somna med ett leende på läpparna.
Författare:
Uppläsare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Del:

2

Tid ljudbok:
3h 36min
Sidor e-bok:
121
Språk:
Svenska
Utgiven:
2022-03-15
Förlag ljudbok:
Saga Egmont
ISBN ljudbok:
9788728292686
Förlag e-bok:
Saga Egmont
ISBN e-bok:
9788728292679

© Saga Egmont (Ljudbok)

© Saga Egmont (E-bok)