Det fördolda

- Michael Hjorth, Hans Rosenfeldt

Betyg 4
17h 20min
446 Sidor
Sebastian Bergman
bookCoverFor

Beskrivning

Sextonårige Roger är försvunnen. Rymt till Stockholm, tror Västeråspolisen. Men så hittar man Roger i ett kärr norr om stan. Med hjärtat utskuret ur kroppen.

Sebastian Bergman, psykolog och expert på gärningsmannaprofilering, har dragit sig tillbaka från allt arbete sedan han drabbades av en personlig tragedi. Det enda han ägnat sig åt på senare år med någon större energi är sitt sexmissbruk.

Av en tillfällighet hamnar Sebastian mitt i utredningen, tillsammans med sin gamle kollega Torkel Höglund och hans grupp från Riksmordkommissionen.

Alla ledtrådar tycks peka mot Rogers skola, Palmlövska gymnasiet. En till synes felfri miljö, som visar sig gömma hemligheter i det fördolda.

Hjorth/Rosenfeldt gör med Det fördolda - den första boken i serien om kriminalpsykologen Sebastian Bergman - en stilsäker debut, som redan väckt uppmärksamhet över hela världen.

Uppläsare:

Format:

Ljudbok, E-bok

Del:

1

Tid ljudbok:

17h 20min

Sidor e-bok:

446

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2016-06-14

Förlag ljudbok:

Norstedts

ISBN ljudbok:

9789113033334

Förlag e-bok:

Norstedts

ISBN e-bok:

9789113022635

Vad andra tycker

Recensioner av Det fördolda - Ljudbok, E-bok

Otydligt ljud på uppläsningen. Boken var väl ok i början men den blev mest konstig sen. Ärligt talat så somnade jag och lyssnade aldrig på slutet. Känns inte som en förlust

Sofia

Bra uppläsare lite segt i början men bra och spännande deckare. Välskriven men lite seg

Lena

Bra!

Margareta

Jättebra bok

Christina