Det första skottet, det sista steget- Christian Unge

Betyg 4
12h 18min
391 Sidor
Tekla
bookCoverFor

Beskrivning

I Stockholm sker en skjutning, två personer skadas svårt och svävar mellan liv och död. Tekla Berg är läkaren på Nobelsjukhuset som kämpar för att rädda deras liv. Polisen utgår från att det handlar om gängkriminalitet men en misstänksam polis tar hjälp av Tekla för att undersöka om det kan röra sig om något mycket mer invecklat och överraskande. I så fall är det dessutom bara en tidsfråga innan paniken kommer att sprida sig i hela Stockholmsområdet.

Samtidigt får Tekla besked om att hennes mammas hus ska säljas på exekutiv auktion. Hon har inte haft en tanke på att åka till Dalarna efter moderns död, men nu får hon ett infall att göra ett sista besök. Bland moderns efterlämnade saker finns ett gåtfullt fotografi. En liten flicka sitter i Teklas mammas knä. Vem är hon? Kan flickan förklara saker som har med Teklas barndom att göra? Och vad hände egentligen med henne?

Det första skottet, det sista steget är fortsättningen på Christian Unges uppmärksammade deckarserie om den fascinerande läkaren Tekla Berg. Lika briljant som hon är i sitt yrke, lika problematisk är hon med allt som rör familj och vänner. Nu får hon chansen att ta reda på vem hon egentligen är och varifrån hon kommer. Det är frågor med både oväntade och skrämmande svar.
Författare:
Uppläsare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Serie:
Del:

3

Tid ljudbok:
12h 18min
Sidor e-bok:
391
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2022-01-27
Förlag ljudbok:
Norstedts
ISBN ljudbok:
9789113102306
Förlag e-bok:
Norstedts
ISBN e-bok:
9789113102207