Det innersta rummet- Jørn Lier Horst

Betyg 3.9
9h 32min
294 Sidor
Wisting Cold Cases
bookCoverFor

Beskrivning

När den tidigare Arbeiderparti-kämpen Bernhard Clausen dör och man hittar 80 miljoner kronor i kontanter i hans stuga förstår justitieministern att de ställts inför ett mycket känsligt fall. För att kringgå publicitet om pengafyndet ger man William Wisting uppdraget att sätta samman en hemlig efterforskningsgrupp. Wistings lojale medarbetare, kriminalteknikern Espen Mortensen, är självskriven och dottern Line engageras också på en gång i efterforskningarna. Som journalist kan Line gräva på andra ställen och ställa frågor som polisen inte kan utan att väcka uppmärksamhet. För att kunna operera ostört etablerar de sig dessutom utanför polishuset, nämligen i källaren hemma hos William Wisting.

80 miljoner kronor är mycket pengar. Tillräckligt mycket för att en utrikesminister skulle kunna påverka främmande makter, tillräckligt för att köpa ut sig ur en gisslansituation eller finns svaret i Bernhard Clausens privatliv? William Wisting har knappt hunnit ställa sig frågan förrän Bernhard Clausens hus brinner ner till grunden. Vad är det som någon vill dölja?

Författare:
Översättare:
Marianne Mattsson
Format:
Ljudbok, E-bok
Del:

2

Tid ljudbok:
9h 32min
Sidor e-bok:
294
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2019-09-05
Förlag ljudbok:
Bonnier Audio
ISBN ljudbok:
9789178273355
Förlag e-bok:
Wahlström & Widstrand
ISBN e-bok:
9789146235866

Vad andra tycker

Recensioner av Det innersta rummet - Ljudbok, E-bok

Bra! Effektivt skriven, trovärdiga karaktärer, miljöbeskrivningar och händelser. Vilken story! Uppläsare jättebra, tydlig och föjlsam till texten. Men störande att den ofta förekommande diftongen ei uttalas aj.

Anna Lena

Mycket bra och spännande, rekomenderas

christer

Spännande

En spännande historia med spännande slut

Lena

En trea

En trea

Anna-britta