Det inre skiftet

Det inre skiftet

din guide till att leva fullt ut genom tacksamhet, acceptans, tillit, självmedkänsla och glädje

Beskrivning av boken

Det inre skiftet är din guide till att leva ditt liv på dina villkor, närvarande för allt som det innebär att vara människa. Det är inte alltid lätt, men det behöver inte heller vara onödigt svårt, när vi väljer att se på världen utifrån kärlek istället för rädsla. Genom att utveckla kvaliteterna tacksamhet, acceptans, tillit, självmedkänsla och glädje kan vi skifta från att fokusera på det som ligger utanför vår kontroll till det som vi kan påverka, varje dag. För du har allt du behöver inom dig.

Mycket av det som händer omkring oss idag kan vara svårt att förstå och hantera, och det är lätt att fastna i negativitet, motstånd, oro, självförakt eller allvarsamhet om vi inte aktivt väljer att skapa det liv som vi vill leva, utifrån förarsätet för våra egna liv. Genom att dela med mig av mitt eget inre skifte, som jag gör om och om igen, och enkla verktyg för att du ska kunna göra ditt, hoppas jag att den här boken ska hjälpa dig att leva livet fullt ut.

Den här boken är ett upprop till att vakna upp och ta ansvar, genom kärlek. När vi hellre identifierar oss med sådant som inte kan tas ifrån oss, då lever vi våra bästa liv. Med tacksamhet, acceptans, tillit, självmedkänsla och glädje.

Du kan ladda ner alla övningar från boken och tidsangivelser för kapitlen på helenaonneby.com/detinreskiftet

Vad andra tycker

Recensioner av Det inre skiftet