Det krökta rummet- Magnus Falk

Betyg 3.1
9h 26min
310 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Ett tungt oktoberdis vilar över universitetsstaden. Cecilia Fagerström går sin första termin på läkarlinjen och är mitt i en omvälvande fas i livet. Hon slits mellan krav på studieresultat och rollen som småbarnsförälder. Familjens försörjning försöker hon få att gå ihop genom att arbeta extra inom äldreomsorgen.

Inte långt från området där hon bor sker ett brutalt lägenhetsmord som blir det dominerande inslaget i nyhetsmedia. Samtidigt inträffar en rad händelser som tyder på att gärningsmannen kan finnas i hennes direkta omgivning – och att personen har kopplingar till henne själv.

Under ett patientmöte träffar Cecilia Lisa Arvidsson, en 88-årig änka i förorten. De får genast en speciell kontakt och Cecilia bestämmer sig för att dela sin oro med henne. Saker och ting verkar inte vara som hon tror och mordhistorien kryper sig allt närmare inpå henne.

Magnus Falk är en svensk författare och läkare. När han inte skriver böcker arbetar han som specialist inom allmänmedicin på en vårdcentral i Linköping. Han är dessutom docent vid Linköpings universitet. I sitt författande har Falk bl.a. skildrat Sveriges första kvinnliga läkare, Karolina Widerström, i romanen Fjärilsdansen.
Författare:
Uppläsare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Tid ljudbok:
9h 26min
Sidor e-bok:
310
Språk:
Svenska
Utgiven:
2022-09-07
Förlag ljudbok:
Saga Egmont
ISBN ljudbok:
9788728451311
Förlag e-bok:
Saga Egmont
ISBN e-bok:
9788728451304