Det magiska skrinet – erotisk novell- Cupido

20 Sidor
Cupido
bookCoverFor

Beskrivning

"Jag såg att hans kuk redan hade blivit hård och bultade något i takt med hans hjärtslag. Min följde strax. Kåtheten grep mig och jag lade mig villigt på rygg så Jean Pierre kunde komma åt med sin tunga och fuktiga läppar."
Jag hade precis ätit en bättre måltid på Place St. Michel. Det fruktiga, söta vinet hade blandats i blodet, och jag var redo för en natt i Paris. Jag gick på gator som jag kunde inifrån och ut, hamnade i området runt Beaubourg, distriktet skapat för män som föredrar män. Jag gick in i en trevlig, intim bar, beställde ett glas Chablis och hittade snart trevligt sällskap som jag kunde följa med hem ...

Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skämmande. Alla är välkomna i Cupidos universum, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.
Författare:
Översättare:
Marcus Bohman
Format:
E-bok
Serie:
Sidor e-bok:
20
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-07-16
Förlag e-bok:
Cupido
ISBN e-bok:
9788726816266

© Cupido (E-bok)