Det sista livet- Peter Nyström, Peter Mohlin

Betyg 4.2
16h 6min
472 Sidor
John Adderley
bookCoverFor

Beskrivning

Vinnare av Crimetime Award Årets deckardebut 2020!

"Peter Mohlin och Peter Nyström är en författarduo med en berättarförmåga bortom det vanliga." Lotta Olsson, DN

Dottern till VD:n för ett av Sveriges mest framgångsrika företag försvinner spårlöst i Karlstad. Hon tros vara mördad, men ingen kropp hittas.

Tio år senare vittnar FBI-agenten John Adderley i en uppmärksammad rättegång i Baltimore. I behov av en ny identitet kräver han att få bli placerad i Sverige, närmare bestämt i Karlstad. Staden han vuxit upp i, men inte besökt på tjugo år. John får ett nytt namn och ett jobb i cold case-gruppen som utreder det tio år gamla försvinnandet.

Det blir snart tydligt att Johns vilja att få komma till Karlstad och jobba med just det här fallet handlar om mer än att återse sitt barndoms Värmland. Samtidigt växer oron för att hans verkliga identitet ska röjas och han får allt svårare att balansera sina hemligheter.

Det sista livet är första delen i en ny kriminalserie om FBI-agenten John Adderley. Den har högt tempo, smarta cliffhangers och psykologiskt djup. I en klassisk Nordic noir-inramning får vi möta en huvudperson vi inte är vana vid att se i denna genre.
Format:
E-bok, Ljudbok
Del:

1

Tid ljudbok:
16h 6min
Sidor e-bok:
472
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2020-04-02
Förlag ljudbok:
Norstedts
ISBN ljudbok:
9789113093925
Förlag e-bok:
Norstedts
ISBN e-bok:
9789113093918

© Norstedts (Ljudbok)

© Norstedts (E-bok)