Det skotska vinterön

- Jo Thomas

Betyg 3.9
11h 1min
291 Sidor
Hälsningar från
bookCoverFor

Beskrivning

Rubys karriär som sångerska är äntligen på väg att ta fart när hennes röst bryter ihop. Hon bestämmer sig för att boka in sig på ett retreat på Teneriffa för att återhämta sig. Men ett oväntat samtal från en främling sätter stopp för hennes planer. Istället för att resa söderut tvingas hon resa till en avlägsen ö i Skottland för att träffa en farfar hon aldrig tidigare mött.

Stadstjejen Ruby vet att hon kommer göra resan till de vindpinade stränderna så kort som möjligt, särskilt eftersom en familjekonflikt resulterat i att hon egentligen inte är välkommen till Teach Mhor hennes pappas föräldrahem. Snart efter att hon anlänt till det stora huset med utsikt över havet förstår hon dock att familjesituationen inte är så självklar som hon trott. Dessutom har det dykt upp en oväntad gäst i huset, som inte verkar ha några planer på att åka därifrån.

Den skotska vinterön är berättelsen om en andlöst vacker och avlägsen ö i Skottland, ett gammalt hus fyllt av familjehemligheter och om vikten av att hitta dina rötter för att veta vem du verkligen är.

Jo Thomas har arbetat som reporter och producent för BBC radio. Hon skriver underhållande böcker om mat, familj, vänskap och kärlek och tror på lyckliga slut. Hon bor i Wales med man och tre barn.
Författare:
Översättare:
Maja Willander
Format:
Ljudbok, E-bok
Tid ljudbok:
11h 1min
Sidor e-bok:
291
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-11-11
Förlag ljudbok:
Bokförlaget Polaris
ISBN ljudbok:
9789177956143
Förlag e-bok:
Bokförlaget Polaris
ISBN e-bok:
9789177956150

© Bokförlaget Polaris (Ljudbok)

© Bokförlaget Polaris (E-bok)