Det som göms i snö- Carin Gerhardsen

Betyg 4.1
11h 8min
328 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

AV FÖRFATTAREN TILL HAMMARBYSERIEN

I febrig halvdvala såg hon mannen i plåtvraket djupt nere i ravinen. Ansiktet som slagits sönder till oigenkännlighet. Glasbiten som ett spett i halsen, och ögonen som slogs upp och vädjade om hjälp som aldrig kom.
Fantasi och verklighet flöt ihop, och hon låg och kastade sig nätterna igenom utan att lyckas somna. Hon hade inget annat val än att öka dosen av lugnande och alkohol.

Vad hände egentligen under den där ödesdigra eftermiddagen för fyra år sedan? Och vad är det som händer nu? Det enda vi säkert vet är att en otäck våldsspiral har sitt ursprung i händelserna vid ravinen, och att det går illa för dem som sugs med. Detta trots att de inblandade inte tycks känna till varandra, och att ingen har hela bilden av hur allt hänger samman.

Carin Gerhardsen, författaren bakom den framgångsrika serien om Hammarbypolisen, är tillbaka med en fristående thriller som skiljer sig från allt vi tidigare läst. Vad är det vi inte ser? Vem berättar historien och varför? Läsaren leds obönhörligen på villovägar, tills den sista pusselbiten faller på plats och allting klarnar.
Författare:
Uppläsare:
Format:
E-bok, Ljudbok
Tid ljudbok:
11h 8min
Sidor e-bok:
328
Språk:
Svenska
Utgiven:
2018-09-25
Förlag ljudbok:
Bookmark Förlag
ISBN ljudbok:
9789188745071
Förlag e-bok:
Bookmark Förlag
ISBN e-bok:
9789188745064

© Bookmark Förlag (Ljudbok)

© Bookmark Förlag (E-bok)