Det stora schackpartiet- Karl Eidem

Betyg 3.6
6h 28min
143 Sidor
David Karlén
bookCoverFor

Beskrivning

Att Malin Johansson skulle bli så fascinerad av spionage var långt ifrån självklart. Vilken som egentligen varit den utlösande faktorn kan hon bara spekulera i, men erfarenheterna från Säpo har säkerligen gjort sitt. Ju mer hon grävt, desto större har intresset blivit, och parallellt med hennes eget underrättelsearbete har en bok sakta tagit form.

Resultatet är en spännande dramatisering av spionhistorien som börjar med KGB:s rekrytering av Kim Philby och smyger vidare genom kontraspionage och uppkomsten av amerikanska CIA. Och fastän kalla kriget nu sedan länge är över, och KGB officiellt har upplösts, finns det tecken på att spionverksamheten är långt ifrån död och begraven. Kanske är det stora schackpartiet inte över än...

Förord skrivet av polischefen Jale Poljarevius, polisintendent och expert på organiserad brottslighet. Han är även känd för sin medverkan i TV-programmet "Efterlyst".

Den ständigt aktuelle författaren Karl Eidem har skrivit ett flertal fängslande böcker. Bland hans verk finns de hyllade romanerna om säpoutredarna David Karlén och hans kollega Hans Edelman.
Författare:
Uppläsare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Del:

6

Tid ljudbok:
6h 28min
Sidor e-bok:
143
Språk:
Svenska
Utgiven:
2020-05-13
Förlag ljudbok:
Saga Egmont
ISBN ljudbok:
9788726444476
Förlag e-bok:
Saga Egmont
ISBN e-bok:
9788726444629

© Saga Egmont (Ljudbok)

© Saga Egmont (E-bok)