Disney Älvor - Rosettas klänningskaos

Disney Älvor - Rosettas klänningskaos

Beskrivning av boken

Det finns något som trädgårdsfén Rosetta gillar nästan lika mycket som blommor – fina klänningar! Så det är en dröm som går i uppfyllelse när sömmerskeälvorna ska hålla en modevisning. Hon vill så gärna se de nya kläderna. Det dröjer inte länge förrän sömmerskeälvorna låter henne designa en klänning till visningen.
Rosetta har så många bra idéer ... tills en smäll i huvudet får henne att tappa stilkänslan! Nu bär hon en lampskärm som hatt och hennes favoritfärg är gråbrun. Har Rosetta tappat stilen för alltid?

Följ med på magiska äventyr i Älvdalen och sprid det magiska stoftet tillsammans med Tingeling och alla hennes vänner. Lyssna på berättelser om vingarnas hemlighet, Älvornas mästerskap, förlorade skatter och sjörövarälvor. Sprid ut vingarna och flyg med - nu kör vi!

Bli förtrollad av DISNEYS fantastiska världar! Följ med på äventyr och upplev magin med Musse Pigg, Aladdin, Dumbo, Blixten McQueen, Woody, Buzz Lightyear, Vaiana, Lady och Lufsen, Rapunzel, Ariel, Snövit, Jack Sparrow, Hiro, Röjar-Ralf, familjen Superhjältarna, Nemo och alla de andra från DISNEYS underbara skattkammare! Veckla ut öronen och luta dig tillbaka - det är dags för äventyr!

Vad andra tycker

Recensioner av Disney Älvor - Rosettas klänningskaos

För få betyg just nu

För få betyg just nu