Diva Rules: Dissa dramat, hitta din styrka och glittra din väg till toppen

- Michelle Visage

5h 13min
bookCoverFor

Beskrivning

"Jag må vara en stolt "ta-ingen-skit"-bitch som kommer att reagera på ditt skitsnack om jag hör det, men det kommer från en plats full av kärlek, respekt och beundran. Jag står för att vara verklig – förutom tuttarna – och jag är här för en enda sak: att hjälpa dig uppnå dina drömmar."

Michelle Visage är ingen vanlig kvinna - hon är en diva. Från att ha dansat på Manhattans inneställen på 90-talet och en framgångsrik radiokarriär till tv-personlighet och domare i programmet RuPauls Drag Race. I "The Diva Rules" ger Michelle Visage 25 livsviktiga råd för alla divor, från divaskapets tre regler till att bygga ett arv. Häremellan lär vi oss också varför vi inte ska lita på män i dockershorts, och hur vi håller allt verkligt (förutom tuttarna). Genom de olika kapitlen följer vi också Michelle Visages egen resa, från barndomen i New Jersey till den världskändis hon är idag.

Michelle Visage är amerikansk emmyvinnande tv-, och radiopersonlighet. Hon har bland annat gjort sig känd genom sin medverkan i tv-programmet RuPauls Drag Race. Visage har skrivit den hyllade boken "The Diva Rules", som älskas av läsare världen över.
Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Marcus TallbergSarah Samantha DafnéMaria Lindgren
Format:
Ljudbok
Tid ljudbok:
5h 13min
Språk:
Svenska
Utgiven:
2019-12-06
Förlag ljudbok:
Saga Egmont
ISBN ljudbok:
9788726363425

© Saga Egmont (Ljudbok)