Dockan- Inger Gammelgaard Madsen

Betyg 3.7
13h 39min
350 Sidor
Roland Benito
bookCoverFor

Beskrivning

En regnig sommardag i den danska förorten Brabrand hittas en tioårig flicka mördad i en sopcontainer. Fallet hamnar på kriminalassistent Roland Benitos skrivbord och Östjyllandpolisen inleder en skrämmande utredning av mordet på den lilla flickan. Vid sidan om har även journalisten Anne Larsen och frilansfotografen Kamilla Holm fått upp ögonen för mordet och börjar gräva i mysteriet på eget håll.

Det dröjer inte länge innan mordfallet kompliceras av att en vän till den mördade flickan försvinner och tempot på jakten efter den skyldige blir allt mer uppskruvat. Ett tydligt samband uppdagas - de båda flickorna är medlemmar på ett internetforum, där de ljugit om sin ålder. Men vem är den skyldige? Och hur lätt är det egentligen att hitta någon som gömt sig bakom en e-postadress?

"Dockan" är första delen i den omåttligt populära danska deckarserien om kriminalassistent Roland Benito.

Inger Gammelgaard Madsen (1960-) är en dansk grafisk designer och kriminalförfattare från Århus. Hon debuterade 2008 med Dockan (Dukkebarnet) och har sedan dess gett ut flertalet kriminalromaner om Roland Benito, som har gjort succé i hemlandet Danmark.
Uppläsare:
Översättare:
Elin Pirttimaa Rosén
Format:
E-bok, Ljudbok
Del:

1

Tid ljudbok:
13h 39min
Sidor e-bok:
350
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-10-14
Förlag ljudbok:
Saga Egmont
ISBN ljudbok:
9788726539943
Förlag e-bok:
Saga Egmont
ISBN e-bok:
9788726785593

© Saga Egmont (Ljudbok)

© Saga Egmont (E-bok)