Dödens pendel

- Jonas Moström

Betyg 3.7
9h 23min
312 Sidor
Johan Axberg
bookCoverFor

Summering av boken

Del 1 i serien om Johan Axberg. När Gerd Ekstedt avlider i sömnen av hjärtstillestånd är hennes son den ende som misstänker att döden inte kommit naturligt. En försvunnen klocka gör honom övertygad om att någon varit i hennes sovrum på natten. Kriminalkommissarie Johan Axberg, som har fullt upp med semesterplaneringen och en narkotikahärva, avvisar dock misstankarna som ett förvirrat uttryck för sorg. Samtidigt får Axbergs vän Erik Jensen, läkare på Sundsvalls sjukhus, in en ung kvinna med hjärtstillestånd på akutmottagningen. Att en ung och frisk person plötsligt skulle drabbas av hjärtfel verkar märkligt, och Jensen kan inte få händelsen ur tankarna. När en nittonårig flicka hittas död i sin säng kort därefter, inser även Johan Axberg att något är allvarligt fel. Förutom ett inväxlingskvitto från Sundsvalls kasino är det en speciell detalj som fångar polisens uppmärksamhet: flickans klocka saknas. Går en seriemördare lös i staden?

Författare:

Uppläsare:

Format:

E-bok, Ljudbok

Del:

1

Tid ljudbok:

9h 23min

Sidor e-bok:

312

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2017-03-01

Förlag ljudbok:

Lind & Co

ISBN ljudbok:

9789174618389

Förlag e-bok:

Lind & Co

ISBN e-bok:

9789174618426

© Lind & Co (Ljudbok)

© Lind & Co (E-bok)

Vad andra tycker

Recensioner av Dödens pendel - E-bok, Ljudbok

Att härma finlandssvenska var inte bra gjort. Extremt jobbigt. Felsägning attiraljer. Fel vad gäller år då person hade förhållande med varann - sa 10 år först och sedan 20 år. Läkaren och Axvall berättade saker för varann vid ett tillfälle. Vid nästa tillfälle var det som bortblåst och det verkade som om det inte hänt. Hänvisas till sekretess när det gäller polisen men läkare har också sekretess - där var dock inga problem att delge patienter. Inte korrekt.

Ulrika

Asså va i helvete är det för jävla musik hela tiden?! Värdelöst!! Stör extremt mycket

Anna

Jag hade något svårt för den ”trudelutt” som var inlagd mellan styckena, och som antagligen skulle öka spänningen i boken. Det förtog enligt mig både själva storyn och inläsningen.

Annika

Men för i fasen vilken sinnessjuk dålig uppläsning. Jag vill ha en ljudbok. Inte en show. Och varför ljudeffekter? Musik???

Jennie