Dödsdömd: Melvin Mars

- David Baldacci

Betyg 4.2
13h 7min
398 Sidor
Amos Decker
bookCoverFor

Summering av boken

Den dödsdömde mördaren Melvin Mars räknar ner timmarna till sin avrättning för det våldsamma mordet på sina föräldrar tjugo år tidigare, när han plötsligt beviljas ett oväntat uppskov. En annan man har erkänt brottet.

Amos Decker, nyanställd på FBI, intresserar sig för Mars fall efter att han upptäckt slående likheter med sitt eget liv: Båda männen var duktiga fotbollsspelare med lovande
karriärer som slogs till spillror av liknande incidenter båda männens familjer mördades brutalt. Och i båda fallen erkände en annan man mordet flera år efter dådet. Bekännelsen har potential att göra Melvin Mars till en fri man. Men vem vill befria Mars från fängelset? Och varför nu?
När en medlem i Deckers team försvinner, blir det tydligt att något mycket större och mer olycksbådande än bara en dömd brottslings liv står på spel. Det kommer krävas Deckers fulla potential för att stoppa en oskyldig man från att avrättas för ett brott han inte begått.

Dödsdömd: Melvin Mars är den andra fristående delen i serien om polisen Amos Decker, som inleddes med Jakten på Amos Decker (2015).

Författare:

Översättare:

John-Henri Holmberg

Format:

Ljudbok, E-bok

Del:

2

Tid ljudbok:

13h 7min

Sidor e-bok:

398

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2016-06-16

Förlag ljudbok:

Bokfabriken

ISBN ljudbok:

9789176292761

Förlag e-bok:

Bokfabriken

ISBN e-bok:

9789176292723

© Bokfabriken (Ljudbok)

© Bokfabriken (E-bok)

Vad andra tycker

Recensioner av Dödsdömd: Melvin Mars - Ljudbok, E-bok

Kanon

Patrik

Bra och spännande bok

Harry

Spännande med Reine som är kanon!

Caroline

Spännande

Joffa