Dödskällan- Reggie Nadelson

11h 38min
Artie Cohen
bookCoverFor

Beskrivning

Bokserie: Artie Cohen (del 3)
Artie Cohen är ensam, utan familjen, i New York när hans halvsyster Genja ringer och ber honom hjälpa henne ur en knipa. Hennes son Billy har avtjänat sitt straff på ungdomsvårdsanstalt nere i Florida för ett mord, men Genja och hennes man Johnny ska åka bort just när frigivningen ska äga rum. Artie lovar sin syster att ställa upp och köra Billy upp till New York.

Billy har hunnit bli 14 år och har vuxit upp till en stilig, intelligent och rolig tonåring. Det verkar som om han blivit fri från det som fick honom att begå mordet för två år sedan: var det sjukdom eller ren ondska? Artie hoppas och önskar innerligt att Billy är okej. Men så fort Billy visar sig i sina gamla kvarter kommer det förflutna ikapp pojken. Telefonhoten avlöser varandra och han förföljs av någon på gatan.

Samtidigt störtar ett litet flygplan på Coney Island och Arties chef Sonny Lippert får ett nytt fall på halsen: en liten flicka har hittats mördad och stympad på Staten Island. London drabbas av ett bombattentat mitt i sommaren och plötsligt väcks den gamla välkända skräcken från 11:e september-attacken till liv igen.

När fler mordoffer dyker upp försöker Artie desperat klänga sig fast vid hoppet att hans systerson inte är inblandad...

Författare:

Uppläsare:

Översättare:

Ylva Stålmarck

Format:

Ljudbok

Del:

3

Tid ljudbok:

11h 38min

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2016-06-14

Förlag ljudbok:

Norstedts

ISBN ljudbok:

9789173135467

© Norstedts (Ljudbok)