Doktor Proktors sensationella samling av D.D.S.Ö.I.F : Djur du skulle önska inte fanns

Doktor Proktors sensationella samling av D.D.S.Ö.I.F : Djur du skulle önska inte fanns

Beskrivning av boken

Denna katalog skulle aldrig ha givits ut, om det hade varit upp till myndigheterna att bestämma. Men sanningen måste fram, oavsett hur hemsk den är. För även om vi inte vill att det ska vara sant, så finns de där ute. Djuren du aldrig har hört talas om. Och som du önskar inte fanns.

I Doktor Proktors sensationella samling av D.D.S.Ö.I.F. avslöjas hemligheter som är så viktiga, så fruktansvärda och otroligt ruskiga att de helt enkelt inte kan fortsätta att vara det. Hemligheter alltså. Hemligheter i form av djur som polisen och myndigheter inte vill att du ska veta om. Kanske är de oroliga att du ska drabbas av panik och stuka foten när du i vild panik skrikande springer iväg. Men de finns därute. Just nu kanske en enorm Mongolisk Vattenråtta väntar på sitt nästa offer i en mörk allé i Oslo. Eller en Nepalesisk Hundfågel som kanske slickar av ansiktet på någon stackars bergsbestigare i Himalaya. Och vem vet, kanske håller en Noshornsgroda i just detta ögonblick på att suga ut ögonen från dess hålor på en fiskare i Venezuela?

Sanningen finns därute och den måste berättas. Och det är därför som Jo Nesbø beslutade sig för att samla några av djuren som du verkligen inte skulle önska att de fanns i denna bok.

Vad andra tycker

Recensioner av Doktor Proktors sensationella samling av D.D.S.Ö.I.F : Djur du skulle önska inte fanns