Dom meddelas redan i natt

Betyg 3.9
10h
284 Sidor
Suzanne Eriks
bookCoverFor

Beskrivning av boken

Världen är full av idioter och irritationsmoment. På jobbet är det den smygfisande kollegan, i stallet de outhärdliga överklassmammorna, och hemma går maken Mats runt i sina fula gabardinbyxor och förbereder fredagsmys med taco. Men värst av allt är alla mördare och våldtäktsmän som förstör vårt fina land.
Suzanne Eriks står knappt ut, men som tur är vet hon att hantera buset. Det som inte samhället klarar av att städa upp får helt enkelt någon annan ta hand om.
Livet leker för Suzanne men samtidigt som hon tar sig an ett stort nytt ”städuppdrag” börjar polisen komma henne på spåren. Maken Mats talar om skilsmässa och väninnan Jessica väntar barn med sin nya kärlek och blir alltmer ovillig att delta i deras gemensamma upptåg.
Börjar verkligheten komma i kapp hovrättsdomaren Suzanne Eriks?

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok
E-bok

Del:

3

Tid ljudbok:

10h

Sidor e-bok:

284

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2021-06-17

Förlag ljudbok:

Lind & Co

ISBN ljudbok:

9789179952778

Förlag e-bok:

Lind & Co

ISBN e-bok:

9789179035983

© Lind & Co (Ljudbok)

© Lind & Co (E-bok)

Vad andra tycker

Recensioner av Dom meddelas redan i natt

Lite väl mycket mord o sex men ok 👍🏼

Gunilla

Bra story, men störande att författarens kartläggning av rättsväsendet är bristfällig. Polisen griper, åklagaren anhåller och domstolen häktar. I TRn är det en juristdomare och tre nämndemän. I HovRn är det tre juristdomare och två nämdemännen. Därtill tycker jag att Susanne ’s sexintresse får för mycket plats. Är det en deckare eller en snuskroman för medelålders kvinnor?

Urban

👍

Katarina Lindell Karlsson

Dðeevrew

Elias