Dominoeffekten- Carolina Angelis

Betyg 3.8
5h 38min
197 Sidor
Jackie Philipsson
bookCoverFor

Beskrivning

NÄR HOTET BLIR VERKLIGHET – EN JACKIE PHILIPSSON-THRILLER

UNDERRÄTTELSEOFFICER JACKIE PHILIPSSON håller sig gömd för världen i en hyrd lägenhet i Visby. Hennes senaste uppdrag har lämnat henne med sår som kanske aldrig kommer att läkas. Samtidigt har häpnadsväckande information om hennes familjebakgrund fått henne att tvivla på om hon någonsin kommer att kunna vända tillbaka till sitt gamla liv.

När hennes chef och mentor Anton ber henne leda operation Vit Snö har hon dock inget val. Hennes kunskaper och expertis behövs mer än någonsin. Sverige skakas av oförklarliga strömavbrott, sabotage och datahaverier i samhällsviktiga system. Handlar det verkligen bara om slumpen eller finns det allvarligare orsaker?

Vad ingen vet är att den ryska underrättelsetjänsten redan har satt en plan i verket. En plan där Gotland är en bricka i spelet om kontrollen av hela Östersjöområdet. Faller den brickan, så följer de andra snart efter. För Jackie och hennes team väntar en gastkramande kamp mot klockan, där dubbelspel och förräderi får ödesdigra konsekvenser.

DOMINOEFFEKTEN har inspirerats av verkliga företeelser och bygger på författarens erfarenheter av en tjugo år lång karriär inom den svenska underrättelsetjänsten.

Sagt om DOMINOEFFEKTEN:

"Fartfyllt, och alldeles för nära en otäck verklighet."
Patrik Oksanen, journalist, författare och säkerhetspolitisk expert

"Oroväckande aktuell spionthriller."
Jessica Josefsson, journalist TV4

CAROLINA ANGELIS är en författare med mer än tjugo års erfarenhet inom den svenska underrättelsetjänsten. Hon arbetar numera som säkerhetsrådgivare och föreläsare, och syns och hörs ofta som kommentator i frågor som rör spionage och det säkerhetspolitiska läget. Hon debuterade 2018 med spionromanen Tunn is.
Författare:
Uppläsare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Del:

2

Tid ljudbok:
5h 38min
Sidor e-bok:
197
Språk:
Svenska
Utgiven:
2022-04-13
Förlag ljudbok:
Saga Egmont
ISBN ljudbok:
9788726940695
Förlag e-bok:
Saga Egmont
ISBN e-bok:
9788726940688

© Saga Egmont (Ljudbok)

© Saga Egmont (E-bok)