Dottern- Sara Önnebo

Betyg 3.7
7h 13min
224 Sidor
Morden i Tulisaari
bookCoverFor

Beskrivning

”Jag ska berätta vad som hände i Tulisaari.”

Så lyder Annikas sista ord till sin dotter Emilia. Kort därefter omkommer hon i en olycka och hemligheterna tar hon med sig i graven. Emilia blir till en början förlamad av sorg, men när sorgen övergår i nyfikenhet bestämmer hon sig för att gräva i moderns mystiska förflutna. Efterforskningarna tar henne till det lilla samhället Tulisaari i Finland, platsen där Annika växte upp, men lämnade för gott efter en stor tragedi. Omedveten om faran hon utsätter sig för försöker Emilia ta reda på vad som verkligen hände i Tulisaari den där sista sommaren. Men snart blir det tydligt att det finns någon som inte vill att sanningen kommer fram ...

"Dottern" är den första, fristående delen i Sara Önnebos trilogi "Morden i Tulisaari", som utspelar sig i ett litet finskt samhälle. En plats där det förflutna på olika sätt inverkar på nutiden.

Sara Önnebo bor i Skåne med sambo och två barn. Hon har tidigare levt och arbetat utomlands i cirka 15 år, bland annat i Melbourne, London och Barcelona. Hon har en PhD i molekylärbiologi och privat är hon mest intresserad av språk, att skriva, läsa samt lära sig om andra länder och kulturer.

Författare:
Format:
E-bok, Ljudbok
Tid ljudbok:
7h 13min
Sidor e-bok:
224
Språk:
Svenska
Utgiven:
2022-03-30
Förlag ljudbok:
Word Audio Publishing
ISBN ljudbok:
9789180004015
Förlag e-bok:
Word Audio Publishing
ISBN e-bok:
9789180004022

© Word Audio Publishing (Ljudbok)

© Word Audio Publishing (E-bok)