Drakfödd (Magikernas tid – Bok tre)

Drakfödd (Magikernas tid – Bok tre)

Beskrivning av boken

“Här finns alla ingredienser för en omedelbar succé: intriger, sidointriger, mysterium, tappra riddare och blomstrande relationer som fylls av hjärtekross, bedrägeri och svek. Det kommer att underhålla dig i timmar och passar dessutom alla åldrar. Rekommenderas till alla fantasyälskares samling.”
--Books and Movie Reviews, Roberto Mattos (om Trollkarlens ring)

“Detta är början på något anmärkningsvärt.”
--San Francisco Book Reviews (om Hjältars väg)

Från bästsäljaren Morgan Rice, författaren bakom Hjältars väg (som fått över 1300 femstjärniga omdömen), kommer debutromanen i en häpnadsväckande ny fantasyserie.

DRAKFÖDD (Magikernas tid – bok tre) berättar sagan om en väldigt speciell sextonårig pojkes uppväxt. Sonen till en smed i en fattig familj har ingen chans att visa sin stridsförmåga och ta sig in bland hovfolket, ändå besitter han en kraft som han inte kan förneka och ett öde som han måste följa.

Den berättar sagan om en sjuttonårig prinsessa, kvällen innan sin bröllopsdag, som är ämnad något stort – och hennes yngre syster som avvisats från sin familj och är dödligt sjuk.

Den berättar sagan om de tre bröder och tre prinsessor som inte kunde varit mer olika varandra – och som alla tävlar om makt.

Den berättar sagan om ett kungarike som står inför förändring och invasion. Sagan om drakar som tillhör ett döende släkte och dagligen faller från himlen.

Den berättar sagan om två rivaliserande riken, om forsarna som delar dem, om ett landskap fyllt med sovande vulkaner och en stad som bara nås av tidvattnet. Det är en saga om kärlek, passion, hat och syskonrivalitet; om skurkar och gömda skatter; om munkar och hemliga krigare; om ära och prakt; om svek och lögner.

Det är sagan om Dragonfell, en historia om heder och mod, om magiker, magi och öde. Det är en saga du inte kan lägga ifrån dig, en som tar dig till en ny värld där du förälskar dig i oförglömliga karaktärer. Den tilltalar alla åldrar och kön.

Bok fyra är nu tillgänglig!

“En livlig fantasyberättelse. Bara början på vad som utlovar sig att bli en episk ungdomsserie.”
--Midwest Book Review (om Hjältars väg)

“Actionfylld… Rices sätt att skriva är stabilt och premissen är spännande.”
--Publishers Weekly (om Hjältars väg)

E-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av Drakfödd (Magikernas tid – Bok tre)