Drick! : Vin, öl och sprit med Alf Tumble - hemma och på krogen- Alf Tumble

Betyg 4
3h 54min
118 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

"Sommelieren bugar och lämnar över den tunga vinlistan med läderpärmar. Han förklarar att han mer än gärna assisterar mig i mina val av vin, restaurangens källare hör till regionens bästa, ja kanske till och med landets. Jag avböjer artigt och försjunker i den heliga lektyren. Varför låta någon annan tala om vad som är gott i godispåsen? Naturligtvis har jag plöjt igenom listan flera gånger på nätet. Jag vet exakt vad jag vill ha."

Varför är Madeira godast till blodpudding? Vilket flygbolag har bästa vinlistan? Och vilken bärs gör sig egentligen bäst i garderoben?

I Drick! guidas du genom vinlistor, barstolar och ölkranar – nyfiket, avdramatiserat och bortom allt snobberi. Du möter vinet, ölen och spriten i sammanhang du känner igen: söndagsmiddagen, krogen, cocktailbaren, festen, smörgåsbordet, puben, resan och butiken. Vill du läsa om druvkloner, jäststammar och appellationsregler finns det andra böcker. Drick! är en handbok av praktiskt snitt, skriven och tillägnad alla som helt enkelt vill dricka lite bättre.

Alf Tumble är house-djn och musikproducenten som via sommelierstudier förlorade sig i vinets värld. Idag delas passionen lika mellan vin, öl, sprit och disco. Han skriver bl.a. i Nöjesguiden, Gourmet, Livets goda, Whisky & Bourbon, Expressen och på Popit.nu.
Författare:
Uppläsare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Tid ljudbok:
3h 54min
Sidor e-bok:
118
Språk:
Svenska
Utgiven:
2018-02-22
Förlag ljudbok:
StorySide
ISBN ljudbok:
9789170368516
Förlag e-bok:
Natur & Kultur
ISBN e-bok:
9789127137219

© 2013 Storyside (Ljudbok)

Vad andra tycker

Recensioner av Drick! : Vin, öl och sprit med Alf Tumble - hemma och på krogen - Ljudbok, E-bok

Bra tempo i uppläsningen, inga onödiga konstpauser.

Robert

Bra läst Alf!!

Claes