Druiderna- Simon Scarrow

Betyg 4.3
13h 42min
479 Sidor
Silverörnserien
bookCoverFor

Beskrivning

De erfarna romerska soldathjältarna Macro och Cato står inför en obeveklig fiende i Britannien. Det är år 52 e Kr och öns västra stammar, ivrigt påhejade av druiderna, förbereder sig för strid. Men kan deras mod och disciplin mäta sig med de romerska legionärernas?

Som ansvarig för fortet stannar centurion Macro kvar när prefekt Cato tar sig djupt in bland bergen. Cato har fått i uppdrag att en gång för alla fastslå Roms seger över de infödda genom att krossa druidernas fäste. Men vinterns isande vindar och snöstormar försämrar den redan svårtillgängliga terrängen, de romerska truppernas framryckning drar ut på tiden.

När Macros patruller rapporterar att de infödda i närheten av fortet blir allt färre börjar den ärrade centurionen ana oråd. Har den tillförordnade guvernören, legaten Quintatus, underskattat fienden? Finns det en noggrant upparbetad plan från druidernas sida? I så fall kommer Cato och hans män få betala priset …

Druiderna är den efterlängtade 14:e delen i Simon Scarrows Silverörnserie. De fristående böckerna i serien fångar sina läsare med spänning, humor och djupa kunskaper om det romerska riket.

Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Ingmar Wennerberg
Format:
E-bok, Ljudbok
Del:

14

Tid ljudbok:
13h 42min
Sidor e-bok:
479
Språk:
Svenska
Utgiven:
2017-06-05
Förlag ljudbok:
Historiska Media
ISBN ljudbok:
9789175455730
Förlag e-bok:
Historiska Media
ISBN e-bok:
9789175454399

© Historiska Media (Ljudbok)

© Historiska Media (E-bok)

Vad andra tycker

Recensioner av Druiderna - E-bok, Ljudbok

Bra bok men något felöversatt(.Blöodfåglar ska vara blådkråkor) annars var det väldigt bra. Uppläst med inlevelse.

Rolf