Du och jag, Sigge- Lin Hallberg

Betyg 4.7
1h 18min
44 Sidor
Sigge
bookCoverFor

Beskrivning

Elinas sommar har nog varit världens bästa! Hon har fått ha Sigge alldeles som sin egen häst hemma hos mormor och morfar, och nu ska det bli träningsläger. Gamla och nya kompisar träffas på Brobygården för att vara med på Ingelas läger och veckan avslutas med hästtävlingar. De kommer också att hinna med långritter, bada med hästarna, korvgrillning och tälta. Men kommer verkligen Elina att få ha Sigge på lägret, Rosanna säger att Sara Li, flickan som rider på tisdagar, också har Sigge som sin favorit …?

"Du och jag, Sigge" ingår i BUS-serien (Brobyungarnas shettisar) som handlar om ponnytjejen Elina och hennes kompisar. De håller till i det mysiga shettisstallet i Broby, som drivs av Ingela, världens bästa ridlärare! Här möter Elina Sigge, den sötaste lilla shetlandsponny hon någonsin har sett. Margareta Nordqvists bedårande bilder är i perfekt samklang med Lin Hallbergs säkra text. Älskade böcker för alla häst- och ridintresserade barn!

Både "Alla älskar Sigge", "Kom igen Sigge" och "Det spökar Sigge" har prisbelönats av Bokjuryn - Barnens egen topplista över årets bästa böcker. Böckerna har även lovordats av såväl kritiker som biblioteksanställda.

Pressröster om Sigge: "Detta är en hästbok när det när som bäst." BTJ-häftet "Vilka underbara böcker!" Norrtelje Tidning

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok, E-bok

Serie:

Del:

13

Tid ljudbok:

1h 18min

Sidor e-bok:

44

Språk:

Svenska

Utgiven:

2015-03-09

Förlag ljudbok:

Bonnier Audio

ISBN ljudbok:

9789176510681

Förlag e-bok:

Bonnier Carlsen

ISBN e-bok:

9789163883873

Vad andra tycker

Recensioner av Du och jag, Sigge - Ljudbok, E-bok

Bra

Hiba

سیګ ترټولو غوره دی 🐴🐴🥰✌️💪😹😆😁

Cecilia

Otroligt bra bok. WOW 💖

Liv&Vera

Bästa!

My

Bra bok

Jag älskar sigge böckerna

Stina

Super bra

Så bra att jag inte kunde sluta lyssna!

Sofia

Nora