Du vet ingenting om mig

Betyg 4
8h 16min
204 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning av boken

Kikki Danielsson bjuder in till sitt radhus i Bollnäs och låter läsaren följa med när hon ser tillbaka på sin över femtio år långa karriär. Naket och öppenhjärtigt delar hon med sig av sitt okända liv, både det mänskligt trasiga som har gjort mest ont, och alla de märkliga upplevelser hon har haft i vardagen och på scenen. Äntligen får alla Kikkis sidor komma fram i ljuset och hela hon blir synlig.

Du vet ingenting om mig handlar om människans ändlösa strävan efter att våga och kunna älska sig själv. Sulo Karlsson tecknar ett heltäckande porträtt av en av våra mest älskade artister genom att med stor lyhördhet avtäcka människan bakom den stora stjärnan.

Uppläsare:

Format:

E-bok
Ljudbok

Tid ljudbok:

8h 16min

Sidor e-bok:

204

Språk:

Svenska

Utgiven:

2022-10-25

Förlag ljudbok:

Bazar Förlag

ISBN ljudbok:

9789180064576

Förlag e-bok:

Bazar Förlag

ISBN e-bok:

9789180064569

Vad andra tycker

Recensioner av Du vet ingenting om mig -
E-bok, Ljudbok

Väldigt mycket offerkofta! Jag tvivlar inte en sekund att det har varit tufft och riktigt tufft att vara Kikki Danielsson! Trist att det mest var de tråkiga tiderna som stöptes och blötes... Nog måste det väl ha varit kul emellanåt😁!

Benthe

Den var så där

Anne-maj

Mycket intressant att få ta del av Kickis version. Media far med så mycket osanning .

Marianne

Bra uppläst och intressant att höra om Kickis liv. ❤️ Jag tycker att det är viktigt att man faktiskt får äga sina känslor även om det inte alltid är positiva känslor. Och det är helt ok att ta på sig offerkoftan. Alla har rätt att känna, och ingen har gått ett enda fotspår i någon annans skor. ❤️

MILO