Edward Bloms etikettbok : Om konsten att umgås med människor

- Edward Blom

Betyg 4.1
13h 36min
414 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

"Edward Blom vet vad som krävs för ett gott liv... Han är väl skickad, behärskar ämnet till fullo och ger sig i kast med uppgiften med folkbildarens pedagogiska iver. Utan att för den skull blunda för komplikationerna... Han skriver lätt och ledigt och erbjuder nyttig läsning för yngre generationer som vuxit upp med föräldrar som skitit i traditionerna... "

Klas Östergren Svenska Dagbladet

Vad sjutton betyder jackett? När ska man anlända till en tillställning? Vilket är egentligen ditt brödfat, det till höger eller vänster?

Här får du svar på och förklaring till alla etikettfrågor du någonsin har grubblat över. Allt från middagsbjudningar, bordsskick och restaurangbesök till livets avgörande tillfällen som barndop, bröllop och begravningar.

I boken blandas det som fallit i glömska med helt nya företeelser där reglerna precis håller på att utformas. Edward förmedlar etikettens grundläggande väsen och de djupa principerna som ligger bakom.

Detta är boken för den som skall gifta sig, flytta hemifrån, börja studera eller för de som kommit upp i åren och redan har god kunskap om etikett. En bok fylld med roliga anekdoter och Edwards medryckande berättande.

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok, E-bok

Tid ljudbok:

13h 36min

Sidor e-bok:

414

Språk:

Svenska

Utgiven:

2022-05-04

Förlag ljudbok:

Bazar Förlag

ISBN ljudbok:

9789180064620

Förlag e-bok:

Bazar Förlag

ISBN e-bok:

9789180061490

Vad andra tycker

Recensioner av Edward Bloms etikettbok : Om konsten att umgås med människor - Ljudbok, E-bok

Helt underbar.

Gunilla

Fantastiskt underhållande och mycket trevligt uppläst

Maria

En härligt informativ och mysig bok som ger en uppslag och förutsättningar för ytterligare trevnad och finess i sällskapslivet.

Anders

Bra

Peter