El Choco

Betyg 4.4
15h 24min
bookCoverFor

Beskrivning av boken

27-årige Jonas Andersson från Kungälv hade i ett desperat försök att bli av med sina skulder erbjudit sig att göra en affärsresa till Bolivia. Han åkte fast på flygplat-sen med nästan tre kilo kokain i väskorna och hamnade på det ökända fängelset El penal de San Pedro, 3 600 meter över havet i Bolivias huvudstad La Paz.
Jonas Anderssons första tid blev en kamp för livet. Men de kaotiska åren på San Pedro blev ironiskt nog också vändpunkten i hans liv. Det var här han slutade med droger, det var här han gifte sig och det var här han blev pappa för första gången.
El Choco är den fascinerande berättelsen om en svensk mans kamp för överlevnad i en galen och främmande miljö, om kärlek mot alla odds, och om ett land i uppror.
Markus Lutteman är nyhetsreporter på Svenska Dagbladet. El Choco är hans första bok.

Författare:

Uppläsare:

Format:

Tid ljudbok:

15h 24min

Språk:

Svenska

Utgiven:

2008-04-17

Förlag ljudbok:

Norstedts

ISBN ljudbok:

9789173135061

Vad andra tycker

Recensioner av El Choco -
Ljudbok

Spännande historia. Om bara någon ljudtekniker under inspelningen kunnat informera/justera så att man slipper höra inläsarens inandning före varje mening... sanslöst irrierande-och borde inte de som arbetar med ljudböcker-i alla led veta om detta!? Finns det lixom ingen korrekturlyssnare?

Sandra

Så bra 👍

ronny

Jätte bra och spännande bok som varmt rekommenderas 🙏👌👍

Rosmarie

Intressant

Johan royce