El Dorado – erotisk novell- Cupido

18 Sidor
Cupido
bookCoverFor

Beskrivning

"Hans händer kändes som eld mot min kropp när han drog min överkropp ner till ansiktet och dök in mellan mina bröst. Mjuka, våta läppar runt en bröstvårta och en kittlande och lekande tunga. Hans fria hand gled ner över min rygg, över korsryggen och in under byxlinningen."
Efter att ha sökt på internet och använt alla mina kontakter hade jag, efter två år, äntligen hittat den perfekta krokimodellen för El Dorado-bildserien. Jag hade hyrt honom i två timmar men efter tio minuter började saker och ting gå helt fel. Hans kropp var för vacker, för vacker för att jag inte skulle reagera på den och till slut kunde jag inte hålla tillbaka längre ...

Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla är välkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.
Författare:
Översättare:
Marcus Bohman
Format:
E-bok
Serie:
Sidor e-bok:
18
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-07-16
Förlag e-bok:
Cupido
ISBN e-bok:
9788726815931

© Cupido (E-bok)