Elixir

Elixir

Beskrivning av boken

ELIXIR fortsätter där del 4, KALIFEN, slutar.

När Inessa och hennes son Vanya blir bortförda från en stormarknad av FSB-män, beger sig Wolf till Moskva för att hitta dem innan det är för sent. Samtidigt utsätts Wolfs dotter Julie för ett grovt sexualbrott i Köpenhamn. Wolf tvingas be sina vänner i den hemliga kolonigruppen att ta hand om saken, men de skapar fler problem än de lyckas lösa.

I Berlin träffar USA:s president den ryske presidenten. Ryska maffiapengar ska se till att den konkurssatte amerikanska presidenten håller sig utanför situationen i Ukraina. Kan Wolf lyckas rädda Inessas liv så att de tillsammans kan hindra ryssarna från att fjärrstyra amerikanerna?

”För alla som gillar hårda spänningsromaner. Det här är ett tips – och en varning till de som gillar Barnaby och mysdeckare.” Bo Tao Michaëlis, kulturskribent.

”Välskriven och fartfylld thriller. Styrkan med Wolf-serien är att otroligt många saker händer på samma gång, utan att det blir rörigt. Handlingen utspelar sig på flera olika platser i världen och med smarta referenser till den politiska situation vi befinner oss i.” Ulla Weishaupt, Bogrummet.dk

”Kan absolut rekommendera Elixir – det är grym underhållning. För läsaren som inte vill ha tråkigt.” Camille Laugesen, Bogfidusen.dk

"Riktigt bra fortsättning! Nis Jacob skriver alldeles förträffligt. Jag vill läsa allt han gör."
Fredde Granberg om Kalifen

LjudbokE-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av Elixir