En andra chans- Jojo Moyes

Betyg 4.4
16h 13min
Livet efter dig
bookCoverFor

Beskrivning

Jojo Moyes efterlängtade sista del i trilogin om Lou! Fortsättningen till Livet efter dig och Arvet efter dig är äntligen här!

Louisa Clark kommer till New York, redo att börja ett nytt liv och säker på att hon kan omfamna det nya äventyret samtidigt som hon och Ambulans-Sam håller sitt distansförhållande levande. Arbetet som assistent hos Agnes, den unga hustrun till en av New Yorks rikaste män, tar Lou in i stadens absoluta toppskikt. På en välgörenhetsbal möter hon Joshua Ryan, en man som bär med sig en viskning av Lous förflutna.

Lou försöker hålla ihop sina båda världar, och upptäcker att hon tvingas bära på hemligheter - inte bara sina egna - som kan orsaka katastrofala förändringar i hennes liv. Och när allt ställs på sin spets måste hon fråga sig: Vem är Louisa Clark? Och hur stillar man ett hjärta som bor på två platser?

Jojo Moyes har jobbat som journalist, bland annat på The Independent, men är sedan 2002 författare på heltid. Hon är en av Storbritanniens bäst säljande romanförfattare och har skrivit tolv böcker, varav sex är utgivna på svenska. Det stora genombrottet kom när Livet efter dig släpptes 2012. Boken har sålt i över sju miljoner exemplar världen över (över 500 000 bara i Sverige), och innehåller alla klassiska Jojo-ingredienser: fascinerande livsöden, mänskliga karaktärer och en vacker historia som griper tag i läsaren från första sidan. 2015 kom fortsättningen Arvet efter dig. Jojo Moyes bor i Essex i England med sin man och deras tre barn.

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok

Del:

3

Tid ljudbok:

16h 13min

Språk:

Svenska

Utgiven:

2018-07-31

Förlag ljudbok:

Printz publishing

ISBN ljudbok:

9789177710400

© Printz publishing (Ljudbok)

Vad andra tycker

Recensioner av En andra chans - Ljudbok

Brukar aldrig gråta men … gjorde jag nu.. såå fint, nu har jag släppt energi för flera år framåt Sen har jag svårt att lyssna på någon annan än Gunilla Leiding

margareta

Rolig, fantasirik, välskriven

Susanne

Lika bra som Jojo Moyes övriga böcker 😊

Åsa

👍👍👍

Kerstin

Kanon som dom två första delarna

Emma

Fantastisk!

Susanna

En underbar berättelse!

Anna

Det var svårt ta en paus!

Mamma mu

Jag ville inte att boken skulle ta slut!

Susanne

Bästa boken med bästa uppläsare. Missa inte denna helt underbara berättelse. Ville inte att den skulle ta slut. ❤️

Katarina

Älskar den!

Sofia

Så himla bra, vill bara ha mer.

Susanna

👍🏻

Erika

Älskar alla tre böckerna! Uppläsning är toppen.

Christina

Fantastiskt bra.

Inger