En annan tid, ett annat liv

- Leif G. W. Persson

Betyg 4
13h 39min
432 Sidor
Välfärdsstatens fall
bookCoverFor

Beskrivning

Torsdagen den 30 november mördas en tjänsteman i sin lägenhet på Östermalm. En motvillig Jarnebring svarar på larmet. När han och kriminalinspektör Anna Holt kommer dit har gärningsmannen hunnit försvinna. Det blir ingen bra mordutredning och efter en kort tid läggs den ner.

Samtidigt tycks utredningen leva ett hemligt liv. Säpo går runt och ställer frågor om mordoffret, frågor om en annan tid och ett annat liv, och om betydligt allvarligare brott än det som Jarnebring och Holt försöker få någon rätsida på.

En annan tid, ett annat liv (2003) är den femte romanen om Lars Martin Johansson och den andra delen i succétrilogin som inleds med Mellan sommarens längtan och vinterns köld (2002) och avslutas Faller fritt som i en dröm (2007).

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok, E-bok

Del:

2

Tid ljudbok:

13h 39min

Sidor e-bok:

432

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2014-05-01

Förlag ljudbok:

Bonnier Audio

ISBN ljudbok:

9789173489034

Förlag e-bok:

Albert Bonniers förlag

ISBN e-bok:

9789143501100

Vad andra tycker

Recensioner av En annan tid, ett annat liv - Ljudbok, E-bok

Oerhört långsam och icke spännande. I varje moment kommer så mycket information som inte tillför bokens huvudhändelsen något annat än att man blir lite uttråkad. Mycket återkommande jargong. Samma konstiga uttryck tänks eller sägs av flera olika individer vilket känns som upprepning eller effektsökeri. Försöken att fördjupa porträttet av karaktärerna som skildras blir således av anledningarna ovan, väldigt tafatta enligt min mening.

Dan

GW du så himla bäst

Lotte

Helt okej bok! Spännande berättelse. Dock dålig ljudkvalitet i början av boken.

Sandra

Inte GWs starkast bok men väl läsvärd ändå. Uppläsningen är förvånansvärt svag, trots att det är en erfaren skådespelare som gör den.

Ulf