En djupfryst man i gula byxor- Kalle Löfqvist

Betyg 4.1
9h 49min
276 Sidor
Morden i Lund
bookCoverFor

Beskrivning

Första delen i deckarserien Morden i Lund

Oskar Stenvall är en man utan ambitioner. När studie­kam­raterna gjorde karriär och skaffade familj blev han kvar på sin lilla resebyrå på en mörk innergård i Lund. Där för han en stillsam tillvaro. Men allt förändras i ett slag när hans excentriske granne, herr Larsson, utsätts för ett mordförsök i sin herrekipering. Och än värre blir det när Oskar hittar en livlös man i gula byxor i sin gamla Volvo PV.

Detta blir upptakten till en galen road trip för Oskar, hans praoelev Hanna från Arlöv och herr Larsson. En resa som inkluderar allt från ett besök hos Otto von Bismarcks sonson, till knarksmuggling i Amsterdam.

Hela tiden har trion den nitiske polisen Bruno och hans fru, journalisten Malin, i hasorna. Kommer Oskar att lyckas rentvå sig innan de hinner ikapp honom?

Kalle Löfqvist är Lundabo och skolad i studentlivets karnevaler, revyer och spex. Han har senare skrivit manus för flera nöjesproduktioner på SVT. Nu är han mellanchef på ett stort svenskt möbelföretag och "En djupfryst man i gula byxor" är hans debut som deckarförfattare.

”En fantastiskt rolig bok, full av spännande förvecklingar. Läs den!”
Anders Jansson, komiker

Författare:
Uppläsare:
Format:
E-bok, Ljudbok
Tid ljudbok:
9h 49min
Sidor e-bok:
276
Språk:
Svenska
Utgiven:
2022-10-04
Förlag ljudbok:
Word Audio Publishing
ISBN ljudbok:
9789180003797
Förlag e-bok:
Word Audio Publishing
ISBN e-bok:
9789180003803

Vad andra tycker

Recensioner av En djupfryst man i gula byxor - E-bok, Ljudbok

Härlig och roande bok !

Maj-Britt

Kul. Fantastisk uppläsning. Samma genre som "Hundraåringen...". Värd att lyssna på.

Helena

Vilken rolig och klurig bok! Många skratt!

Karin

Underhållande! Svårt att sluta lyssna.

Marie

Myyyycket bra

Felicia

En mycket trevlig bok! Jättebra uppläst av Granberg

Katarina

Underbart galen och underhållande historia som fängslar. Uppläsningen i mästarklass. Svårt att sluta lyssna. Det här vill jag gärna få mer av!

Ulf

Freddie Granberg briljerar med sin uppläsning och boken var en riktigt bra "mysdeckare" spännande, rolig och trevliga karaktärer. Ser fram emot del 2!

Emma Sörensen

Fantastiskt bra!

Simon

Riktigt trevlig 😀

Anja

Riktgt bra! Både kul och bra story.

Cina

Mycket trevlig bok. En av de bästa jag lyssnat på. Mycket fantasirik intrig. Roliga karaktärer. Kan varmt rekommenderas. Jag hoppas på en ny bok.

Ann

😊

Monica

Boken var underhållande men retade mig på att författaren verkade ha svårt att hålla reda på årstiderna för vem har shorts och pikétröja i december? Tackvare Fredde Granberg så blev boken ganska ok. Han lyfte boken då han är suverän som uppläsare

Susanne

Lyckad uppläsning.

Agnetha