En dos av romantik / Kärlekens hav

En dos av romantik / Kärlekens hav

Beskrivning av boken

En dos av romantik
Jack Carter, som är chef för en barnklinik, är van att hålla sig kall och distanserad i alla lägen. Varför driver då samarbetet med den passionerade socialarbetaren Nina Wilson honom till bristningsgränsen? För Jack är det en gåta hur hon kan vara så engagerad i främmande människors liv. Dessutom kämpar hon envist för att få vårdnaden om sina syskon som bor i fosterhem.

Men när ett hjärtskärande fall för dem samman börjar den inbitne ungkarlen ifrågasätta sitt eget liv. Det dröjer inte länge förrän den vackra kollegan finns i hans heta drömmar ...

Kärlekens hav
En nödsituation i Venedigs hamn! Francesca Cruz rycker ut och gör mun-mot-mun-metoden på en medvetslös man. Den livlöse är en mörk och snygg italienare … som visar sig vara hennes nya chef!



Vid Gabriel Russos sida ska hon nu arbeta dag som natt på ett kryssningsfartyg. Men Francesca tänker inte låta sig lockas av läkarens charmiga leende och tjusiga sätt. Hon vet trots allt vad han gjorde mot hennes väninna ... Och hon vet att distraktioner kan sluta i fruktansvärda tragedier.



Men även Gabriel bär på skuggor från det förflutna. Om de öppnar sina hjärtan, kan de då nå varandra och se till att sagan får ett lyckligt slut?

E-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av En dos av romantik / Kärlekens hav