En förknorrad vinter- Måns Gahrton, Johan Unenge

Betyg 4.6
1h 44min
65 Sidor
Hotell Gyllene Knorren
bookCoverFor

Beskrivning

En gris, en liten pojke som heter Ingo och lite otur i allt de tar sig för. Hotell Gyllene knorren har kanske inte allt man kan önska av ett hotell. Snarare sånt som ställer till det. Men de behöver ju gäster. Och i tävlingen om utmärkelsen Snöstjärnan måste de ställa upp! I konkurrens med Grossman hotell...

Hotell Gyllene knorren är kanske inte Östra glesbygdens mest attraktiva vinterhotell... Så hur kan de vinna utmärkelsen Snöstjärnan? De tävlar ju mot Grossmans, som har ALLT man kan önska. Finns det nån chans i världen att den nitiska kontrolltanten Margit skulle kunna uppskatta Gyllene knorrens små egenheter, som att få en gris i huvudet vid lunch, eller att det kommer mystiska grymtningar ur karaokemaskinen?

Det är galet och roligt i Måns och Johans serie "Hotell Gyllene knorre"n, som är en blandning av "Fawlty Towers" och "Emil i Lönneberga". Den knäppa och kåserande berättartonen lämpar sig lika bra för 6-åringen, som för tonåringen och den vuxne.

Läs även ”Den mystiska gästen”, ”Spöket i rum 13”, ”Loke den lömskes skatt”, ”Sommarkaos på guldkusten”, ”Den oerhört hemliga dammsugaren” och "Korv med bröllop".

Uppläsare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Del:

7

Tid ljudbok:
1h 44min
Sidor e-bok:
65
Språk:
Svenska
Utgiven:
2010-11-01
Förlag ljudbok:
Bonnier Audio
ISBN ljudbok:
9789173484411
Förlag e-bok:
Bonnier Carlsen
ISBN e-bok:
9789143510706

Vad andra tycker

Recensioner av En förknorrad vinter - Ljudbok, E-bok

Rolig

rasmus

Gyllene orren

Boken var mycket spännande kunde kanske varit lite mer julig hoppas att det kommer fler julböcker som är mer juliga ska lyssna nästa bok nu

Familjen