En hel massa Lasse- Lasse Holm, Claes-Allan Lundin

Betyg 4
5h 37min
160 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Redan som barn var Lasse Holm intresserad av musik, något som skulle leda honom till den absoluta toppen inom svenskt musikliv. Att kalla honom Mr Schlager är ingen överdrift, snarare tvärt om. Mellan åren 1982 och 1993 har han vunnit den svenska melodifestivalen fem gånger. Han har haft över 70 låtar på svensktoppen.

I sin självbiografi En hel massa Lasse berättar han om sitt liv i hetluften. Det stormiga samarbetet med Mariann Records och Bert Karlsson som senare sprack. Arbetet med den unga Carola Häggkvist. Stikkan Andersons förslag om att ta över efter Abba-killarna. Hur han blev programledare först i Tv4 och senare för Diggiloo. Om familjen och golfen, där han kunnat vila och koppla av.

Efter 700 låtar och mängder av shower och tv-program är det nu dags att berätta hur det var på insidan, bakom det älskade pianot. Historierna är många och skrivna med samma värme och energi som alltid har varit synonym med Lasse. Boken är skriven tillsammans med Lasses kompis sedan många år, journalisten Claes-Allan Lundin.
Uppläsare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Tid ljudbok:
5h 37min
Sidor e-bok:
160
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2015-04-14
Förlag ljudbok:
Bokfabriken
ISBN ljudbok:
9789176290231
Förlag e-bok:
Bokfabriken
ISBN e-bok:
9789187301940

© Bokfabriken (Ljudbok)

© Bokfabriken (E-bok)

Vad andra tycker

Recensioner av En hel massa Lasse - Ljudbok, E-bok

Mycket trevlig bok speciellt om du är lite vuxen och har följt Lasses låtar. Dessutom bra inläsning.

Arne Freijd