En helt vanlig jul med familjen Jansson- Martin Widmark, Petter Lidbeck

Betyg 4.7
1h 39min
128 Sidor
Familjen Jansson
bookCoverFor

Beskrivning

Det lackar mot jul, och hemma hos familjen Jansson är julstöket i full gång. Men det är inte helt enkelt för barnen Kajsa och Alvin att hålla reda på sina retsamma, lekfulla och hopplöst busiga föräldrar. Låter det märkligt? Inte alls. Det är för att det här är en galet knäpp och rolig familjeberättelse där barn och vuxna har bytt roller med varandra. Barnen Kajsa och Alvin har axlat föräldrarollen medan deras mamma och pappa har ruskat av sig den. Istället hugger sig föräldrarna nu familjens gran i parken, kräver en snöslunga och en teve i julklapp, och julpysslar med grannfamiljen, som nämligen har en exakt likadan familjesituation. Och när farfarsfar generalen ska vara tomte på julafton, ja då går det mesta på tok.

Lyssna på ett extra skruvat och roligt julfirande – i Martin Widmarks berättelser om den uppochnervända familjen Jansson kan i princip allting hända, nämligen!

Böckerna om Familjen Jansson är en fyndig lek med roller och förväntningar som ursprungligen skapades i ett samarbete mellan författarna Martin Widmark och Petter Lidbeck. Även denna bok, nr 3 i serien, bjuder på igenkänning för hela familjen att skratta åt tillsammans.

Uppläsare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Del:

3

Tid ljudbok:
1h 39min
Sidor e-bok:
128
Språk:
Svenska
Utgiven:
2020-12-16
Förlag ljudbok:
Bonnier Carlsen
ISBN ljudbok:
9789179758202
Förlag e-bok:
Bonnier Carlsen
ISBN e-bok:
9789179759612

© Bonnier Carlsen (Ljudbok)

© Bonnier Carlsen (E-bok)