En hemlig plats- Tana French

Betyg 3
22h 24min
670 Sidor
Dublins mordrotel
bookCoverFor

Beskrivning

Fotot visar en leende tonårskille. Över hans blå t-shirt har någon omsorgsfullt klistrat fast utklippta bokstäver: Jag vet vem som dödade honom.

Det har gått ett år sedan Christopher Harper hittades ihjälslagen på den välklippta gräsmattan innanför murarna på flickinternatet St Kilda's. Chris var sexton år och elev på pojkskolan i närheten. Nu dyker en av tjejerna på St Kilda's, Holly Mackey, upp på polisstationen med ett foto på Chris i handen. Holly säger att hon hittat bilden på internatskolans anslagstavla, där eleverna sätter upp lappar med sina hemligheter. Hennes historia ger nytt liv åt fallet och kriminalaren Stephen Moran ser sin chans att äntligen klättra i graderna. Men för att lyckas måste han samarbeta med Antoinette Conway: kantig, illa omtyckt och utstött bland de manliga kollegorna på mordroteln. Och han måste tränga sig in i den slutna och laddade världen på internatet.

Kriminalpoliserna Morans och Conways intensiva utredningsarbete ger En hemlig plats ett febrigt tickande driv, samtidigt som Tana French målar upp en tonsäker skildring av tonårsliv: med skoningslöst intrigerande och mörka hemligheter, men också svindlande ung kärlek och en magiskt stark vänskap. "Fullkomligt hypnotiserande läsning."Gillian Flynn

Författare:
Översättare:
Klara Lindell
Format:
E-bok, Ljudbok
Del:

5

Tid ljudbok:
22h 24min
Sidor e-bok:
670
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2017-06-26
Förlag ljudbok:
Bonnier Audio
ISBN ljudbok:
9789176516423
Förlag e-bok:
Albert Bonniers förlag
ISBN e-bok:
9789100161408